nieuws

Picnic bedient 200.000 huishoudens

Formules 1942

AMSTERDAM – Picnic bedient op dit moment 200.000 huishoudens met 600 wagentjes.

Picnic bedient 200.000 huishoudens

Dat stelt de online websuper in een artikel op linkedin. In 2015 begon Picnic met 50 orders per dag. Het bedrijf stelt nu te kampen met een wachtlijst.

Aantal wachtverzachters neemt toe

In het artikel staat beschreven hoe Picnic de ‘wachtverzachter’ heeft geïntroduceerd. Klanten die wachten krijgen grstis producten in hun mandje. Hoe langer klanten wachten hoe meer gratis producten al aan de klant worden toebedeeld, aldus Picnic.

Tienduizenden wachtende klanten

De organisatie probeert hiermee te voorkomen dat klanten weglopen van de app als ze die hebben gedownload en ze in een wachtrij komen. Picnic spreekt van tienduizenden klanten die op dit moment in de wachtstand staan.

Reageer op dit artikel