nieuws

Lidl opent super na gesteggel met Jumbo

Formules 3542

Lidl opent super na gesteggel met Jumbo

WOERDEN – In Woerden opent Lidl 28 november een tijdelijke winkel op bedrijventerrein Middelland in Woerden. Daar ging gesteggel met Jumbo aan vooraf.

Dat meldt Woerden.tv.  Lidl gaat de winkel aan de Iepenlaan verbouwen en die is tot en met 27 november geopend. Daarna is de supermarkt gesloten en wordt het pand gedurende ongeveer een jaar verbouwd.

Wijk Snel en Polanen

Lidl deed eerder een poging om gedurende de verbouwperiode een tijdelijke vestiging te openen in de Woerdense wijk Snel en Polanen. De nabijgelegen Jumbo kwam toen met succes in actie tegen dit voornemen. In het tijdelijke pand van Lidl op bedrijventerrein Middelland worden ook goede parkeermogelijkheden gecreëerd.

Lees ook: AH-franchiser wil grote supermarkt in Woerden

Reageer op dit artikel