nieuws

Dirk kiest wederom voor Black Friday-acties

Formules 7521

Dirk kiest wederom voor Black Friday-acties

VELSEN-NOORD – Dirk van den Broek stunt dit jaar weer met A-merken in het kader van Black Friday.

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar, is er dit keer meer ingekocht door Dirk. Het gaat om allerlei soorten producten, van elektronica en kleding tot cosmeticaproducten en etenswaren. De aanbiedingen zijn te vinden in de weekfolder.

Huizing: ‘Nederlanders houden van voordeel’

Directeur Marcel Huizing in een persbericht: ‘Wij Nederlanders houden van voordeel. Oprichter Dirk van den Broek wist dat en zocht altijd naar unieke partijen voor zijn klant. Hij gaf zijn klanten net een beetje meer voor de laagste prijs. Dit zit in het DNA van Dirk verweven en inmiddels hebben we al 76 jaar de laagste prijs van Nederland. Op Black Friday pakken we nog grootser uit en kunnen onze klanten op spectaculaire korting rekenen. Doordat we een uur eerder open gaan dan gebruikelijk, kun je nu dus eerst langs Dirk, voordat je naar het werk gaat en haal je het voordeel vroeg in huis.’ Vrijwel alle vestigingen openen vrijdag om 7.00 uur.

‘Binnen halfuur uitverkocht’

Vorig jaar was Dirk de eerste supermarktketen in Nederland die Black Friday vierde. Achteraf claimde de keten dat het een groot succes was. De aanbiedingen in non-food waren binnen een halfuur uitverkocht, zei Dirk toen.

Lees ook: Dirk claimt groot succes Black Friday

Reageer op dit artikel