nieuws

Björn Kuipers krijgt tweede Jumbo

Formules 13652

Björn Kuipers krijgt tweede Jumbo

DENEKAMP – Jumbo-ondernemer en topscheidsrechter Björn Kuipers neemt de Emté in Denekamp over die begin 2019 wordt omgebouwd tot Jumbo.

Het gaat om de Emté aan de Lange Voor in Denekamp, meldt Tubantia. Kuipers heeft ook een Jumbo-supermarkt in Oldenzaal. In 2016 viel die laatste nog in de prijzen als beste Jumbo van Nederland. Ook de Emté-vestiging in Denekamp staat positief bekend: begin dit jaar werd die uitgeroepen tot beste filiaal van Emté Nederland.

C1000

Kuipers had in C1000-tijd drie winkels in beheer. Twee ervan verkocht hij in het najaar 2014 aan Albert Heijn. Een halfjaar later maakte Kuipers de keuze bekend voor zijn derde winkel: het zou geen Emté of Plus worden, maar Jumbo. Hij verklaarde toen: ‘Jumbo en wij delen dezelfde passie: een supermarkt waar de klant nog echt centraal staat. De unieke Jumbo formule biedt ons als supermarktondernemers alle mogelijkheden om onze klanten nog meer te bieden dan wat ze van ons gewend zijn.’

Lees ook: Biografie over Jumbo-ondernemer Kuipers

Reageer op dit artikel