nieuws

AH trekt met foodtrucks langs winkels

Formules 3708

AH trekt met foodtrucks langs winkels

ZAANDAM – Albert Heijn trekt in het kader van Kerst met een foodtruck langs een aantal AH-winkels. Op die manier gaan elementen van het gestaakte Kerstfestival het land in.

De speciale Allerhande Kooktruck rijdt tot en met 24 december door het land. AH: ‘Elke dag staat de kooktruck bij een andere Albert Heijn, waar professionele koks laten zien (én proeven) hoe je de lekkerste gerechten maakt. Volg live kookshows en doe tips op voor december!’ De truck stopt bij 22 winkels van de marktleider.

Meer bezoekers in de winkel

Met de Allerhande-foodtruck heeft AH een alternatief gezocht voor het Allerhande Kerstfestival dat de laatste jaren in Utrecht werd gehouden. Dat festival trok rond de 40.000 bezoekers, een relatief klein aantal gezien de miljoenen die in de kerstperiode de winkels bezoeken. Om die reden wil AH het Kerstfestival meer lokaal invullen.

Kijk ook: Video: Dit is het AH kerstassortiment

Albert Heijn-woordvoerder Pauline van den Brandhof: ‘Sinds 22 november rijdt de Allerhande Kooktruck door het hele land voor de lekkerste inspiratie voor de feestdagen. Op 6 december staat er een spectaculair lichtspektakel bij ons filiaal in Houten gepland en laten we Kerst écht beginnen. En op 16 december brengen we meer dan 400 mensen samen aan de langste gourmet tafel van Nederland op de Grote Markt in Groningen.’

Reageer op dit artikel