nieuws

AH To Go gaat warme maaltijden verkopen

Formules 5419

AH To Go gaat warme maaltijden verkopen
AH To Go warme maaltijden

ZAANDAM – AH To Go start met de verkoop van warme maaltijden voor onderweg. Het gaat om 25 warme gerechten voor elk moment van de dag.

Klanten van AH To Go kunnen ’s ochtends warme ontbijtproducten als pancakes en egg muffins krijgen, tijdens de lunch warme soepen, quiches en tosti’s, terwijl er ’s avonds warme maaltijden als fusilli bolognese, Tajine kip met parelcouscous, diverse wraps en pizzapunten te koop zijn.

Verkrijgbaar bij vijf AH To Go-winkels

De gerechten worden in een speciaal schap op temperatuur gehouden, waardoor klanten dus binnen een paar minuten met een warme maaltijd hun reis kunnen vervolgen, meldt Albert Heijn. De maaltijden zijn in eerste instantie verkrijgbaar bij vijf AH To Go winkels in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Als klanten bij die vestigingen enthousiast zijn, krijgen meer AH to go’s een schap met warme maaltijden.

‘Warme maaltijden voorzien in behoefte’

Albert Heijn laat weten met de toevoeging te voorzien in de groeiende out of home consumptie. Jan-Willem Dockheer, directeur AH To Go: ‘We zien dat consumenten steeds meer gewend zijn onderweg te eten. Dat is al lang niet meer alleen een kop koffie of een broodje. Ook ’s avonds, voor het sporten of een theatervoorstelling, zijn ze op zoek naar een lekkere, warme maaltijd die ze tijdens het reizen kunnen eten. Die behoefte vullen wij nu in met een breed assortiment warme gerechten.’

Zie ook: Dockheer demonstreert Tap To Go (video)

Reageer op dit artikel