nieuws

Zes Emté’s in november om naar Jumbo

Formules 11435

Zes Emté’s in november om naar Jumbo

VEGHEL – Jumbo opent in november zes winkels die zijn overgenomen van Emté.

Het gaat om vestigingen in Breda, Ede, Heinkenszand, Helmond, Putten en Valkenswaard. De winkels in Helmond (Wederhof) en Putten (Postweg) worden op 14 november geopend, op 21 november zijn Ede (Hoog Maanen) en Heinkenszand (Stevenate) aan de beurt en op 28 november volgen Breda (Heksenwaag) en Valkenswaard (Leenderweg).

Twee nieuwe winkels en heropeningen

Daarnaast opent Jumbo in dezelfde maand ook nog twee nieuwe winkels. Op 14 november kunnen klanten voor het eerst terecht bij de Jumbo aan de Langestraat in Oostburg. Twee weken later (28 november) opent Jumbo een nieuwe vestiging aan het Rustenburgerpad in Oegstgeest. Ook zijn er in november twee heropeningen. Jumbo heropent op 7 november de winkel aan de Kennedylaan in Nieuwkoop, 28 november wordt de winkel aan de Langevoort in Oegstgeest heropend.

Verse producten in de hoofdrol

De verbouwde en nieuwe winkels krijgen een uitgebreider assortiment met verse producten in de hoofdrol, zo meldt Jumbo in een persbericht. ‘De komende tijd voegen we naast de nieuwe openingen en verbouwingen van de huidige Jumbo-winkels ook een aantal nieuwe Jumbo-winkels toe aan ons winkelbestand op voormalige Emté-locaties. Voor klanten betekent de ombouw van groen naar geel dat zij het grootste assortiment krijgen om uit te kiezen en bovendien neemt Jumbo de populairste producten van Emté over. We gaan klanten verrassen met onze kijk op foodbeleving en klantgerichtheid’, zegt Jumbo-directeur Frits van Eerd over de plannen in november.

Zie ook: Tien Emté-winkels in oktober om naar Jumbo

Reageer op dit artikel