nieuws

Video: Hoofdrol Lidl-directeur in agf-spotje

Formules 2318

Video: Hoofdrol Lidl-directeur in agf-spotje

HUIZEN – Lidl Nederland heeft een video voor zijn eigen medewerkers gelanceerd waarin de titel voor beste agf-afdeling onder de aandacht wordt gebracht.

Het spotje begint met een afbeelding van een bokaal vol agf-producten, die wordt ondersteund met de zin: ‘We gaan met z’n allen alleen voor het allerbeste’. Daarna volgt een serie fragmenten van overwinningen die de discounter de afgelopen jaren heeft behaald met zijn agf-afdeling.

We hebben ‘m weer

Aan het eind van de video komt Lidl-directeur Marcel Oosterwijk in beeld, geflankeerd door een groot aantal Lidl-medewerkers. Oosterwijk toont vervolgens vol trots de bokaal en zegt: ‘Iedereen, heel erg bedankt, we hebben ’m’, richting de camera. Daarna laat het collectief via borden boven hun hoofd een afbeelding zien van de bokaal met daarbij de tekst: We hebben ‘m weer, bedankt.

Hoger rapportcijfer

Lidl ontving van zijn klanten voor de agf-afdeling het rapportcijfer 7,61. Dat is marginaal nog iets hoger dan in 2017 toen Lidl uitkwam op 7,59. De keten pronkt al jaren uitgebreid met de hoge notering in het GfK Versrapport. Lidl blijft dit jaar Nettorama (7,58) nipt voor. Albert Heijn (7,39) is de nummer drie in groente en fruit.

 

Zie ookLidl blijft nummer één in groente en fruit

Reageer op dit artikel