nieuws

Verstappen-actie frustreert Jumbo-klanten

Formules 17263

Verstappen-actie frustreert Jumbo-klanten

VEGHEL – Een flink aantal Jumbo-klanten heeft geen goed woord over voor de actie waarbij zij konden sparen voor een replica van de racewagen van Max Verstappen.

Klanten van Jumbo konden sinds begin september sparen voor een schaalmodel van de RB14, de wagen waarmee Verstappen eerder dit jaar de Grand Prix van Oostenrijk won. Na een paar weken zijn er echter geen exemplaren meer op voorraad. Dit is duidelijk tegen het zere been van verschillende Jumbo-klanten, zo blijkt uit reacties van consumenten op social media.

Laatste keer sparen

Met name op de Facebook-pagina van Jumbo doen klanten hun beklag. ‘Eindelijk het kaartje vol gespaard en wat blijkt: Jumbo heeft geen auto’s meer! Wat een leuke spaaractie was het weer! Je krijgt geen tijd om iets bij elkaar te sparen! Laatste keer dat ik iets spaar bij de grote allemachtige Jumbo. Er is nu een klein manneke aan het huilen, bedankt Jumbo’, luidt één van de reacties.

Geen vouchers printen

Ook op Twitter gaat het los. ‘Met een volle spaarkaart van de Max Verstappen raceauto-actie stond ik vanochtend bij de balie van de Jumbo in Amsterdam. Kunnen er geen vouchers meer worden uitgeprint. Voor niks 33 zegels geplakt. Nu thuis een kleine jongen teleurstellen. Shame on you! #Jumbo’, zegt een Amsterdamse klant.

Geen tekort aan spaarauto’s

Jumbo zegt in een reactie dat er geen tekort is aan spaarauto’s. ‘Het aantal auto’s is precies afgestemd op het aantal uitgegeven spaarcodes. Juist omdat wij weten hoe geliefd deze auto’s zijn en wij onze klanten graag blij willen maken, luistert dit heel nauw. De spaaractie liep van woensdag 5 september tot en met dinsdag 25 september. We zijn hier coulant mee omgegaan. Klanten met een volle spaarkaart konden deze zelfs tot vrijdag 28 september inleveren voor een bestelcode. Klanten met een bestelcode kunnen deze uiterlijk tot en met zondag 7 oktober verzilveren voor een raceauto’, zegt Jumbo-woordvoerder Anya Pieroen.

Zie ook: Jumbo laat sparen voor wagen Max Verstappen

Reageer op dit artikel