nieuws

Dirk opent nieuwe winkel in Amsterdam

Formules 5195

Dirk opent nieuwe winkel in Amsterdam

AMSTERDAM – Dirk van den Broek opent begin 2019 een nieuwe winkel op de Burgemeester de Vlugtlaan in Amsterdam.

De nieuwe winkel van de supermarktketen gaat onderdeel uitmaken van winkelcentrum Plein 40-45 in Geuzenveld-Slotermeer. Directeur Marcel Huizing zegt in een persbericht ‘heel blij’ te zijn dat Dirk terugkeert naar dit stadsdeel. ‘In Amsterdam liggen de wortels van ons bedrijf. We hebben momenteel zestien winkels in de hoofdstad, maar niet in dit stadsdeel’, aldus Huizing. ‘Bewoners kunnen vanaf begin volgend jaar bij de modernste Dirk hun boodschappen doen en dat nog wel op een historische locatie.’

1000 vierkante meter

De nieuwe Dirk van den Broek krijgt een vloeroppervlak van ruim 1000 vierkante meter en zal een grote bakkerijafdeling, veel dagverse producten, een servicebalie, zelfscan en een borrelshop bevatten. Ook is een ruime parkeergarage nabij, aldus het persbericht.

Dirk terug op Burgemeester de Vlugtlaan

De locatie is ‘historisch’ voor de keten, omdat op dezelfde plek in 1972 ook een Dirk opende. Het ging om een winkel met twee looppaden met enkel kw en non-food.

Lees ook: Dirk: In alle winkels Nationaal Integratiediner

Reageer op dit artikel