nieuws

Bilder & De Clercq lanceert DNA-maaltijdbox

Formules 1378

Bilder & De Clercq lanceert DNA-maaltijdbox

AMSTERDAM – Bilder & De Clercq introduceert een persoonlijke maaltijdbox die is gevuld op basis van het DNA-profiel van de consument.

Het gaat om een box die het mogelijk maakt om gericht af te vallen gedurende een periode van twaalf weken. De foodbox, inclusief recepten, wordt thuisbezorgd. Dat meldt de website maaltijdbox.com.

Wangslijm terugsturen

Het pakket kan worden aangevraagd via DNAfoodbox.com. Consumenten ontvangen thuis een DNA-kit waarmee ze wat wangslijm kunnen terugsturen. De wetenschappers van kennisbureau Omnigen analyseren het DNA en bekijken welke voeding hierbij past. Bilder & de Clercq gaat vervolgens aan de slag met recepten die passen bij het gevonden profiel.

Avondmaaltijden en shakes

Vervolgens ontvangt de consument twaalf weken lang een persoonlijke maaltijdbox. Hierin zitten 5 avondmaaltijden en 7 shakes voor het ontbijt en de lunch. Die zijn allemaal afgestemd op het DNA van de consument. De kosten van deze persoonlijke maaltijdbox bedragen €100 per week per persoon.

Zie ook: Bilder & De Clercq gestart met bezorgen

Reageer op dit artikel