nieuws

Tien Emté-winkels in oktober om naar Jumbo

Formules 14395

VEGHEL – Jumbo opent iedere woensdag in oktober twee nieuwe winkels op voormalige Emté-locaties.

Tien Emté-winkels in oktober om naar Jumbo

In totaal gaat het om tien vestigingen, voornamelijk in Noord-Brabant. De eerste opening van een verbouwde Emté-winkel is op 19 september in Nijmegen (Hatertseweg). Daarna zijn filialen in Breda, Sprang-Capelle, Drunen, Sint-Oedenrode, Udenhout, Venray, Ede, Vught, Goirle en Rijssen aan de beurt.

Dit jaar ongeveer 25 Emté-winkels

Naar verwachting gaan er dit jaar ongeveer 25 Emté-winkels over naar de Jumbo-formule. Eind oktober zijn in totaal elf filialen omgebouwd. Jumbo zal naar eigen zeggen de populairste producten uit het assortiment van Emté overnemen. Alle medewerkers gaan mee naar de Jumbo-formule.

Frits van Eerd

‘De komende tijd voegen we een groot aantal nieuwe Jumbo-winkels toe aan ons winkelbestand. Met de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service gaan we van alle nieuwe klanten échte fans maken. We gaan ze verrassen met onze kijk op foodbeleving en klantgerichtheid. We zijn enorm trots dat deze tien supermarkten al zo snel over gaan naar de Jumbo-formule’, zegt Jumbo-ceo Frits van Eerd in een reactie op de ombouw.

Zie ook: Emté in Nijmegen eerste nieuwe Jumbo

Reageer op dit artikel