nieuws

Tanger Markt bezig met nieuw dc in Den Haag

Formules 2675

DEN HAAG – Tanger Markt gaat een nieuw distributiecentrum openen in Den Haag.

Tanger Markt bezig met nieuw dc in Den Haag

Het dc komt in een bedrijfsruimte met een oppervlakte van ongeveer 10.000 m2 bvo. De etnische supermarktorganisatie heeft de ruimte gekocht van een particuliere belegger, zo meldt Wit Retail Vastgoed dat Tanger Markt heeft geadviseerd in de transactie.

Nieuw dc nodig nu formule groeit

Het pand maakt deel uit van bedrijventerrein Forepark in Den Haag en zal door de formule worden ingericht als distributiecentrum voor haar elf winkels in Nederland en de vier vestigingen in België. Het nieuwe dc is nodig om de verdere groei van de supermarktorganisatie in goede banen te leiden.

Verhuizing van Amsterdam naar Den Haag

Alle werkzaamheden in het huidige distributiecentrum in Amsterdam zullen worden verplaatst naar de vestiging in Den Haag. Eind september 2018 moet de verhuizing zijn afgerond en zullen de winkels vanaf deze locatie worden bevoorraad.

Zie ookTanger opent nieuwe vestiging in Leiden

Reageer op dit artikel