nieuws

Poiesz zwemt mee met Van der Weijden

Formules 855

SNEEK – Supermarktketen Poiesz doet met een team van vijftig medewerkers mee aan de zwemactie van Maarten van der Weijden

Poiesz zwemt mee met Van der Weijden

Dat staat op Grootsneek.nl. De topzwemmer zwemt tussen 18 en 20 augustus langs de elf Friese steden om geld op te halen voor de Maarten van der Weijden Foundation dat kankeronderzoek financiert. In elke stad waar hij langskomt kunnen mensen 500 meter of 2 kilometer meezwemmen. Vijftig Poiesz-medewerkers uit zeventig filialen en het hoofdkantoor gaan die uitdaging aan. Ook klanten van de keten haken aan.

9,5 cent extra voor goede doel

Klanten konden de afgelopen weken geld doneren voor dit doel. In het kader van het 95-jarig bestaan van Poiesz, doneerde de klant 9,5 cent per aankoop van bepaalde artikelen. Het bedrag dat ermee is opgehaald wordt op 2 september bekend gemaakt tijdens een evenement bij het Sneekermeer.

Poiesz deze zomer gefocust op dagjesmens

Het evenement vindt twee weken na de jaarlijkse Sneekweek plaats. Om vakantiegangers en dagjesmensen van dit soort evenementen van boodschappen te voorzien, opende Poiesz dit jaar zijn eerste vakantiesuper op vakantiepark RCN De Potten.

Lees ook: Poiesz lanceert Fries Monopoly

Reageer op dit artikel