nieuws

Plus en Emté roepen wederom curry’s terug

Formules 984

BARENDRECHT – Plus en Emté roepen weer curry’s van het merk The Greenery terug wegens een onvolledige ingrediëntenlijst. Het gaat om maaltijdpakketten Curry Madras en Groene Curry en om exact dezelfde waarschuwing als in februari dit jaar.

Plus en Emté roepen wederom curry’s terug
Recall van maaltijdpakketten van The Greenery door Plus en Emté. Foto: The Greenery

The Greenery komt zelf met de waarschuwing voor hun maaltijdpakketten die onder het label Verse Oogst bij Plus en Emté liggen. De kokosmelk in de curry’s bevat melkeiwit, terwijl melk niet bij de ingrediënten staat. Dit kan klachten veroorzaken bij mensen met melkintolerantie. De fabrikant uit Barendrecht zegt dat er verder niks mis is met het product. Klanten kunnen hun geld terugkrijgen als zij het product met houdbaarheidsdatum tot 20 augustus 2018 terugsturen naar The Greenery.

The Greenery in februari identieke terugroepactie

Het is de tweede keer in korte tijd dat de curry’s teruggeroepen worden. In februari kwam een vrijwel identiek verhaal naar buiten, ook over de Curry Madras en Groene Curry van The Greenery.

Lees ook: Recall Albert Heijn om salmonella in sla

Reageer op dit artikel