nieuws

Jumbo Puts dicht door ontplofte meterkast

Formules 1456

STRAMPROY – De Jumbo-winkel in Stramproy is de hele vrijdag dicht vanwege een stroomstoring. De storing ontstond door een ontploffing in de meterkast.

Jumbo Puts dicht door ontplofte meterkast
Bron: Facebook.com/JumboStramproy

‘Wij staan op zwart! Letterlijk en figuurlijk…’, meldt de Limburgse Jumbo vrijdagochtend net na openingstijd op Facebook. De oorzaak van de stroomstoring is een ontplofte meterkast. Personeel van Jumbo Puts bracht klanten buiten op de hoogte van de situatie en deelde brood uit. Rond het middaguur bleek de schade dermate groot te zijn, dat de vestiging de hele vrijdag dicht moet blijven, schrijft lokale nieuwssite Weertdegekste.nl.

Buurtbewoners horen sissend geluid

Buurtbewoners van de Jumbo aan de Doctor Schaepmanstraat in Stramproy hoorden na de storing een sissend geluid. Dit werd veroorzaakt door de CO2-installatie. Om overdruk te voorkomen wordt er CO2 uitgestoten, eveneens een gevolg van de stroomstoring.

Klanten naar Jumbo Weert

Het is nog onduidelijk of de winkel morgen weer de deuren kan openen en de winkel is momenteel telefonisch niet bereikbaar. Personeel verwijst klanten naar de nabijgelegen Jumbo-winkels in Weert.

Lees ook: Duister begin voor Dekamarkt in Zwaag

Reageer op dit artikel