nieuws

Hoogvliet verhuist filiaal in Veenendaal

Formules 3968

VEENENDAAL – Supermarktketen Hoogvliet opent een filiaal in Veenendaal ter vervanging van een bestaande winkel. Daarmee blijft het aantal Veenendaalse vestigingen op twee staan.

Hoogvliet verhuist filiaal in Veenendaal
Het nieuwe filiaal van Hoogvliet in Veenendaal. Foto: Hoogvliet

Het filiaal is gevestigd in het nieuwbouwplan Brouwerspoort en opent donderdag 23 augustus.  De nieuwe vestiging vervangt het filiaal aan de Kerkewijk. Dit filiaal sluit morgen, zaterdag 18 augustus, om 18.00 uur de deuren. De andere Hoogvliet supermarkt in Veenendaal, aan de J.P.C. Leinweberstraat, blijft ook na de opening van de nieuwe vestiging aan de Brouwergracht gewoon geopend.

Hoogvliet focust op gemak en ambacht

De nieuwe winkel van Hoogvliet is bijna twee keer zo groot als de winkel die sluit. De nieuweling meet 2000 vierkante meter vvo, het oude filiaaltelde  circa 1.300 vierkante meter vvo. Met verse traiteurmaaltijden, verse pizza’s, gegrilde kip, snacks en spareribs en gekoelde dranken speelt Hoogvliet naar eigen zeggen in op de behoefte aan gemak en snelle maaltijden. ‘Hoogvliet zorgt ervoor dat klanten prettig en overzichtelijk kunnen winkelen, voor de allerlaagste prijs in de regio’, claimt de keten.

Tunnelscanners

De winkel in Veenendaal krijgt tunnelscanners net als die in Woudenberg.

De winkel in Veenendaal krijgt tunnelscanners net als het filiaal in Woudenberg.

Klanten kunnen in de nieuwe winkel gebruik maken van twee types zelfscanservice: handscanners met betaalzuilen en scantunnels. De nog niet zo lang gelden geopende nieuwe winkel in Woudenberg waren ook al  scantunnels van de laatste generatie te vinden. De versafdelingen van deze supermarkt zijn uitgerust met digitale posterborden. Parkeren kan op het parkeerdek boven de supermarkt en is het eerste uur gratis voor klanten.

Koffiecorner

Het nieuwe filiaal van Hoogvliet in Veenendaal krijgt een koffiecorner net zoals het filiaal in Woudenberg (foto)

Het nieuwe filiaal van Hoogvliet in Veenendaal krijgt een koffiecorner net zoals het filiaal in Woudenberg (foto)

Net als de  winkel in Woudenberg krijgt ook dit filiaal een koffiecorner waar klanten verse bonenkoffie kunnen drinken en iets lekkers uit de supermarkt kunnen nuttigen. ‘De koffiecorner is sfeervol ingericht met houten tafels en een doorkijk naar de supermarkt’, aldus Hoogvliet. In de koffiecorner kan de bezoeker gebruik maken van gratis wifi en van usb-opladers die in de bar verwerkt zijn.

Openingsacties

De opening gaat gepaard met de traditionele openingsacties en aanbiedingen. Zo ontvangen de eerste 500 klanten bij besteding vanaf € 15,00 een gratis chocoladecake.

Reageer op dit artikel