nieuws

Emté Cromvoirt verbouwt in oktober naar Coop

Formules 2319

CROMVOIRT – Het Emté-filiaal in Cromvoirt wordt in oktober verbouwd en heropent begin november als Coop.

Emté Cromvoirt verbouwt in oktober naar Coop
Het Emté-filiaal in Cromvoirt. Foto: Google Streetview

Dit blijkt uit een bericht op de Facebookpagina van de supermarkt. Daarmee is het filiaal in het 885 inwoners tellende dorp de eerste Emté waarvan een datum van ombouw bekend is geworden. Eerder deze week werd bekend dat een filaal aan de Hatertseweg in Nijmegen als eerste Emté naar Jumbo wordt verbouwd.

Emté meldt ombouw op Facebook

De winkel in Cromvoirt sluit zaterdag 20 oktober om vervolgens ongebouwd te worden. ‘Wij zullen gedurende 2 weken gesloten zijn om onze winkel om te bouwen naar een prachtig Coop-filiaal. We zijn in ieder geval al heel nieuwsgierig en hebben er enorm veel zin in! Wij houden u uiteraard op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen’, meldde de Emté-vestiging maandag op Facebook.

Meer Jumbo-data bekend

Naast het Emté-filiaal in Nijmegen heeft ook Emté Stadspoort in Ede bekend gemaakt wanneer de winkel wordt verbouwd naar de Jumbo-formule. ‘Het moment is dan eindelijk daar… het is bekend wanneer wij onze deuren gaan sluiten om ons klaar te maken voor de Jumbo’, meldt de supermarkt op  Facebook. De winkel  sluit zaterdag 6 oktober om vervolgens op woensdag 24 oktober als Jumbo weer open te gaan. ‘Hopelijk mogen wij u dan allemaal weer van harte welkom heten!’

Emté Stadspoort in Ede maakt de verbouwing op Facebook bekend.

Emté Stadspoort in Ede maakt de verbouwing op Facebook bekend. Foto: Facebook Emté/Jumbo Stadspoort

Brabantse filialen

Naar verluidt begint de ombouw van de Emté-filialen in Sprang-Capelle en Udenhout die ook Jumbo worden eind september. De winkel in Sprang-Capelle is druk bezig met het werven van nieuwe medewerkers. De Emté/Jumbo houdt daarvoor op 10 september een inloopavond bij het Jumbo-filiaal in Kaatsheuvel.

Ondernemers

Wanneer de eerste franchisewinkels aan de beurt zijn, is nog ongewis. Enkele Emté-ondernemers die naar Coop of naar Jumbo overstappen, meldden aan Distrifood nog volop in bespreking te zijn over individuele condities en de tijdstippen waarop hun supermarkten verbouwd gaan worden. Zie hier de lijst van te verbouwen winkels.

Lees ook: Tijdelijke Emté-organisatie krijgt vorm

 

Reageer op dit artikel