nieuws

Dirk verlaagt prijzen van honderden producten

Formules 3488

VELSEN–NOORD – Dirk van den Broek heeft afgelopen zondag de prijzen van honderden dagelijkse producten in prijs verlaagd.

Dirk verlaagt prijzen van honderden producten

In de winkels zijn de producten volgens de supermarktketen te herkennen aan een speciale barker bij het schap. ‘Vooral na de dure vakantieperiode ben je toe aan voordeel. Het normale leven gaat weer beginnen: er moet weer gewerkt worden en de kinderen gaan straks weer naar school. Dirk helpt je daarom  aan een vollere tas voor minder geld, zodat je volgend jaar weer op vakantie kunt’, zegt Dirk-directeur Marcel Huizing in een reactie op de prijsverlagingen.

Weekfolder met prijsverlagingen

De prijsverlagingen worden onder meer gecommuniceerd via de weekfolder. Op de voorpagina van de folder staat de tekst ‘honderden dagelijkse boodschappen nu nóg meer in prijs verlaagd!’ Op de cover staat ook een prijsverlaging van mini pakjes (3, 6 of 10-pack) van onder meer Alpro Soya, Fristi, Chocomel en Appelsientje. Die worden nu aangeboden voor €0,99.

Bier, thee en cola

Op de eerste pagina’s van de folder staat een groot aantal producten die in prijs zijn verlaagd, waaronder een krat Grolsch (24 flessen, van €15,39 voor €14,99), Pickwick thee (van €1,18 voor €1,09), Coca-Cola Zero 6-pack blik (van €3,62 voor €3,43), Edet toiletpapier, 6 rollen (van €3,69 voor €3,49) en Danio kwark, straciatella, 450 gram (van €1,73 voor €1,59).  De complete weekfolder is hier te zien.

Zie ook: Dirk/Vomar: korting wapen in folderstrijd

Reageer op dit artikel