nieuws

AH begint uitrol pilot Hoofddorp in Breda

Formules 1985

ZAANDAM – Albert Heijn opent op 29 augustus in Breda de eerste winkel volgens het Hoofddorp-concept. Multifranchisers Susan en Jan Bun hebben volgende maand in Kampen de primeur onder de zelfstandige ondernemers.

AH begint uitrol pilot Hoofddorp in Breda

Dat bevestigt Albert Heijn tegenover Distrifood. Het Hoofddorp-concept bevat alle versvernieuwingen waarmee Albert Heijn het afgelopen jaar experimenteerde en innovaties op het gebied van technologie, onder meer met touchscreens, digitale schermen en elektronische schaplabels.

AH-filiaal in Breda de primeur

Het Albert Heijn-filiaal in Breda-Heksenwaag krijgt op 29 augustus de primeur. De Albert Heijn aan de Wadloper in het Stationskwartier in Kampen is de eerste ondernemers AH die opent onder het nieuwe concept. De opening van deze nieuwe supermarkt staat voor dinsdag 18 september op het programma.

24 winkels, waarvan 12 franchise-AH’s

De openingen vormen het begin van een grotere operatie. Albert Heijn kondigde eerder al aan van plan te zijn na de zomer 24 winkels te openen volgens het nieuwe concept, waarvan 12 franchise-AH’s. Albert Heijn-directeur Wouter Kolk eerder over de uitrol: ‘De 24 vervolgwinkels krijgen een ‘+1’-concept. Stel dat het element in Hoofddorp een 7 of 8 verdient, dan wordt het uitgerold naar een 8 of 9. We kijken daarbij naar klantenfeedback, we kijken naar cijfertjes. Naar alles.’

Lees ook: AH vernieuwt in vers: eerste foto’s en video

Reageer op dit artikel