nieuws

AH-app helpt klanten producten vinden

Formules 781

HOOFDDORP – De vernieuwde Albert Heijn in Hoofddorp begint deze week met de proef ‘Vind mijn product’. Met een app kan de klant eenvoudig een product vinden in de winkel.

AH-app helpt klanten producten vinden

Klanten typen het product in dat ze zoeken, waarna de app ze de weg wijst in de winkel. Dit gebeurt met behulp van het Interact Retail Indoor-navigatiesysteem van Signify, voorheen Philips Lighting. De camera van de smartphone vangt een unieke code op per lamp in de winkel. Zo wordt de exacte locatie van de telefoon bepaald en in een digitale plattegrond geplaatst.

AH-innovaties

De proef in Hoofddorp zal 12 weken lopen. Het is een van de innovaties van AH om gemak te bieden bij het boodschappen doen, schrijft de keten in een persbericht. Andere innovaties zijn de stemgestuurde functie in AH-app met Google Assistent, digitaal betalen en Mijn Voedingswaarden.

AH Hoofddorp-concept naar Breda

Sinds kort is bekend dat de uitrol van het Hoofddorp-concept begint in Breda. Dat gebeurt op 29 augustus. Multifranchiser Jan Bun heeft volgende maand in Kampen de primeur onder de zelfstandige ondernemers.

Lees ook: AH begint uitrol pilot Hoofddorp in Breda

Reageer op dit artikel