nieuws

Jan Linders heropent Emté Boxmeer

Formules 3635

Jan Linders heropent Emté Boxmeer
De vernieuwde formule staat al lander in Gennep

BOXMEER – Jan Linders heeft de overgenomen Emté in Boxmeer heropend onder eigen formulenaam.

Daarmee heeft Jan Linders een nieuwe winkel van ruim 1600 vierkante meter toegevoegd. Wel is de bestaande Jan Linders van 1360 m2 gesloten. De supermarkt is volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen.

Emté sloot vestigingspunt

Emté heeft deze vestiging al afgestoten voor de overname door Jumbo-Coop. Sligro-woordvoerder Wilco Jansen meldde bij de verkoop van het vestigingspunt dat het geen winstgevende winkel was. ‘Dit is een reguliere transactie zoals we wel vaker winkels openen of sluiten in het proces van optimalisatie van ons winkelnetwerk’, aldus Jansen in november vorig jaar.

Deli eiland in hart van Jan Linders

Het nieuwe vestigingspunt is makkelijker te bereiken met twee twee parkeerterreinen en twee ingangen voor de klanten. De winkel kent volgens de formuleuitgangspunten  ‘De Keuken van Jan Linders’, een deli-eiland in het hart van de supermarkt. ‘Hier bieden we dagverse producten aan. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd, waarbij we indien gewenst het broodje of de pizza kunnen beleggen naar de wensen van de klant.’

Lees ook: Fotorepo Jan Linders Gennep

Reageer op dit artikel