nieuws

Dekamarkt opent zesde World of Food

Formules 2433

Dekamarkt opent zesde World of Food
World of Food Amersfoort. Foto: Dekamarkt

AMERSFOORT – Dekamarkt opende woensdag in Amersfoort zijn zesde World of Food.

Met een oppervlakte van 3700 vierkante meter behoort het filiaal van Dekamarkt World of Food in de Amersfoortse wijk Vathorst tot de grotere vestigingen van het marktconcept. De eerste vestiging van Het concept World of Food, die in 2014 in Beverwijk werd geopend is met 4500 vierkante meter nog altijd de grootste. De winkel in Amersfoort is woensdag geopend door wethouder Buijtelaar en directeur Dekamarkt Pieter Rozendaal. Circa een half jaar na de geplande openingsdatum.

Belevenis

Supermarktmanager Wouter den Hertog zegt in een persbericht trots te zijn op zijn team en nieuwe winkel. ‘Winkelen is hier een belevenis: slagers snijden het vlees vers voor je in de winkel en het lekkerste brood wordt ter plekke gebakken. Verser kan niet. De klant ervaart in de winkel een echt marktgevoel met producten uit alle windstreken.’

Veel van eigen bodem

De keuze in vers en houdbaar assortiment is volgens Dekamarkt enorm. Verse producten komen zoveel mogelijk van Nederlandse bodem. Regelmatig zijn er nieuwe seizoensproducten, waaronder ook veel losse groente en fruit. Ook een sinaasappelpers en automatische ananassnijder ontbreken niet. En er is een kookstudio waar meerdere dagen per week een kok aanwezig is die met lekkere hapjes de klanten verrast.

Week lang feest

De opening wordt op de winkelvloer gevierd met proeverijen. Op de openingsdag waren prijzen te winnen zoals boodschappenbonnen van €75, gratis boodschappen, een barbecue of een aardbeienslof. De opening wordt gedurende een hele week gevierd. Dagelijks krijgen de eerste 250 klanten een gratis product. Zaterdag kunnen kinderen met de populaire kindervrienden Buurman & Buurman op de foto. De winkel is 7 dagen per week geopend en parkeren is gratis.

Foto's

Reageer op dit artikel