nieuws

AH bezorgt boodschappen in het buitenland

Formules 2959

AH bezorgt boodschappen in het buitenland

ZAANDAM – Albert Heijn gaat boodschappen bezorgen bij een aantal Nederlanders die in het buitenland wonen.

Het gaat volgens de marktleider om mensen die heimwee hebben naar Nederlandse producten die ze in hun woonplaats en omgeving niet kunnen kopen. De speciale service heeft de naam Appie Today Special Delivery. Dat wordt duidelijk uit een video van de eigen social zender Appie Today.

Poffertjes en garnalencocktail

‘We kennen allemaal wel iemand die in het buitenland is gaan wonen; een vriend, oom, tante of collega. Voor het lekkere weer – alhoewel je daarvoor nu niet uit Nederland weg hoeft -, studie, werk of de liefde. Eenmaal in het buitenland slaat soms de heimwee naar die lekkere poffertjes of een Hollandse garnalencocktail toe. Daarom rijdt Albert Heijn deze zomer dwars door Europa om een paar geluksvogels te verrassen met hun favoriete gerecht uit Nederland en een speciale boodschap van het thuisfront’, meldt Albert Heijn in een persbericht.

Verhalen en favoriete gerecht

Lezers kunnen de mooiste of grappigste verhalen delen via appietoday@ah.nl en dan regelt Albert Heijn vervolgens dat het favoriete gerecht naar de mensen in het buitenland wordt gebracht.

 

Reageer op dit artikel