nieuws

Spar opent eerste City in Assen

Formules 4113

Spar opent eerste City in Assen
Foto: Joris Telders

ASSEN – Spar opent donderdag 21 juni een Spar City in Assen. Het is voor de buurtwinkelketen de eerste vestiging in de Drentse hoofdstad.

De Spar City in Assen wordt gerund door ondernemerspaar Nico en Angela van Dijk en is gevestigd aan de Noordersingel.

Aanbod Spar City gericht op passanten

Spar laat in een persbericht weten dat de winkel zeven dagen per week geopend is. Maandag tot en met zaterdag kunnen klanten terecht van 7.30 tot 22.00 uur, op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Het aanbod van Spar City richt zich, net als op andere locaties, voor een groot deel op passanten en het assortiment bestaat uit veel verse en gemaksproducten. ‘Uiteraard bieden zij ook veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. Zoals in elke Spar City, zullen er ook in deze winkel speciale mealdeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd. Kortom; alles voor de dagelijkse boodschap is voorhanden.’

Opening vlak voor TT Assen

De opening van de winkel komt op een gunstig moment, vlak voor de jaarlijkse TT van Assen. Het motorsportevenement, dat in het laatste weekend van juni plaatsvindt, trekt jaarlijks ruim 100.000 mensen naar Assen.

Zie ook: Spar Lokaal nieuwe stap in revival Spar

Reageer op dit artikel