nieuws

Plus zet app in bij nieuwe spaaractie

Formules 2147

Plus zet app in bij nieuwe spaaractie

UTRECHT – Klanten van Plus kunnen vanaf 3 juni sparen voor een exclusieve serveerset van Brabantia.

Het Hollandse merk heeft zeven verschillende serveeritems ontwikkeld die Plus-klanten bij elkaar kunnen sparen. De set bestaat uit een porseleinen broodschaal met dipschaaltjes, een karaf, een beukenhouten serveers/snijplank, een porseleinen saladeschaal, een beukenhouten serveerplankje, en set van drie glazen schaaltjes en drie bijpassende porseleinen schaaltjes voor het beukenhouten serveerplankje.

Digitale spaarkaart

Het sparen kan gewoon met zegeltjes, maar ook met behulp van de Plus-app. Via de QR-code in de app kunnen klanten bij de kassa de spaarzegels laten toevoegen aan hun digitale spaarkaart. Volgens Plus betreft het hier een primeur in de Nederlandse supermarkten. ‘Handig, want zo is de spaarkaart altijd bij de hand, is er geen gedoe meer met losse zegels en kunnen zegels niet kwijtraken. Daarnaast is het mogelijk zegels digitaal te delen met anderen, waardoor klanten anderen kunnen helpen de spaarkaart vol te krijgen’, meldt de formule in een persbericht.

Campagne met 24Kitchen

De actie duurt tot en met 25 augustus 2018. Bij elke €5 aan boodschappen en speciale actieproducten ontvangen klanten een spaarzegel. Bij 16 zegels is de spaarkaart vol. Tegen inlevering van een volle spaarkaart en een bijbetaling ontvangt de klant het serveeritem naar keuze. Drie 24Kitchen chefs hebben voor deze campagne een aantal zomerse recepten bedacht die te presenteren zijn in de serveerset. Deze recepten zijn te vinden op: plus.nl/24kitchen.

Zie ookPlus lanceert eigen boodschappen-app

Reageer op dit artikel