nieuws

Jan Linders waarschuwt voor lege schappen na brand

Formules 5778

Jan Linders waarschuwt voor lege schappen na brand
De brandweer plaatste foto's van de brand bij Jan Linders op Facebook. Foto: Facebook, Brandweer Limburg Noord

BERGEN – Jan Linders heeft na een brand bij het distributiecentrum de komende dagen mogelijk te kampen met legere schappen in de winkels.

Dat meldt de keten op zijn website: Op zaterdagochtend is er brand ontstaan aan de buitenzijde van ons distributiecentrum. Gelukkig was deze snel onder controle en is niemand gewond geraakt. Het kan zijn dat producten de komende dagen minder goed leverbaar zijn, we doen ons best om dit tot een minimum te beperken.’

Korting later

Klanten die misgrijpen bij actieproducten uit de folder, krijgen de korting later:  ‘Als een actieproduct hierdoor (door de brand, red.) niet verkrijgbaar is, vraag onze medewerkers gerust om een tegoedbon. Dan kan je het product later ophalen tegen de actieprijs. Bedankt voor je begrip!’

Jan Linders informeert klanten over de gevolgen van de brand bij het dsitributiecentrum

Brand in vrachtwagen

De brand ontstond zaterdag in een vrachtwagen bij het distributiecentrum van de keten. De vrachtwagen brandde geheel uit, is op een video van 1Limburg te zien. De brand sloeg door ingrijpen van de brandweer weliswaar niet over, maar er kwam wel rook in de hallen, meldt 1Limburg. Door die rook kan een deel van de producten niet meer worden verkocht. Het zou daarbij gaan om spullen die klaar stonden voor vervoer naar de winkels.

Video 1Limburg: De vrachtwagen brandde geheel uit

Versproducten al op weg

Directeur Leo Linders liet zaterdag aan 1Limburg weten samen met de brandweer en experts te bekijken welke, en of, producten alsnog naar de winkels konden worden gebracht. Volgens hem kwam de voorziening van versproducten niet in gevaar, die waren al op transport toen de brand uitbrak. Ook de voorraden die elders in het dc aan worden gehouden, hebben niet geleden. ‘Gelukkig staat dat allemaal veilig afgesloten. Het gaat hier alleen om de spullen die klaarstonden om vandaag richting de winkels te gaan’, aldus Linders tegenover 1Limburg.

Jan Linders zet extra mensen in

Zowel Jan Linders als transporteur Franken hebben extra mensen ingezet om op zondag alsnog voorraad naar de winkels te brengen.

De brandweer plaatse een aantal foto’s op Facebook:

Reageer op dit artikel