nieuws

Hoogvliet doneert aan Plastic Soup Foundation

Formules 1961

Hoogvliet doneert aan Plastic Soup Foundation
Anneke van Kempen (r) van Hoogvliet overhandigt de cheque aan Wendela van Asbeck van Plastic Soup Foundation.

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet doneert €20.000 aan de Plastic Soup Foundation.

Marketingmanager Anneke van Kempen van Hoogvliet overhandigde donderdag de cheque aan Wendela van Asbeck van de Plastic Soup Foundation.

Donatieknop op statiegeldautomaten

Klanten van Hoogvliet kunnen er, na het invoeren van de statiegeldflessen, voor kiezen het statiegeldbedrag te doneren aan de organisatie. De donatieknop is op 1 maart 2018 op de statiegeldautomaten geplaatst. Hoogvliet is verrast met het enorme bedrag van €20.000 dat in drie maanden tijd is opgehaald. ‘We zijn er ontzettend trots op dat onze klanten dit goede doel hebben omarmd. Zeker gezien de aandacht die er momenteel is voor het terugdringen van plastic afval, vinden wij dit een prachtig resultaat’, aldus Anneke van Kempen.

Gastlessen over plastic in de natuur

Tijdens de Ocean Buddies-spaaractie in 2017 heeft Hoogvliet een schoolproject ingezet samen met de Plastic Soup Foundation. Op 70 basisscholen in de omgeving van Hoogvliet-supermarkten verzorgde de Plastic Soup Foundation gastlessen over het probleem van plastic in de natuur en onze wateren. De samenwerking beviel zo goed, dat Hoogvliet heeft besloten een duurzame relatie aan te gaan en klanten te betrekken bij de steun aan de Plastic Soup Foundation.

Zie ook: Hoogvliet op de bres tegen plastic soep

Reageer op dit artikel