nieuws

Dirk lanceert nieuwe website en app

Formules 4061

Dirk lanceert nieuwe website en app

VELSEN – NOORD – Dirk van den Broek heeft zijn website vernieuwd. Ook lanceert de formule binnenkort een app.

Op de vernieuwde website, die woensdag live ging, vinden klanten nu ook het Dirk-assortiment en is het mogelijk om een digitaal boodschappenlijstje op te stellen. Ook het onderdeel recepten is veranderd. Bezoekers kunnen nu zoeken op moeilijkheidsgraad. Recepten worden stap voor stap beschreven om de klant te helpen bij de bereiding van een gerecht. Recepten beoordelen door het toekennen van sterren (1 tot en met 5) kan ook.

Online behoefte klanten

Jeffrey Peereboom, online marketingmanager: ‘Met de nieuwe Dirk.nl spelen we in op de dynamische online behoefte van onze klanten. Het tonen van het volledige Dirk-assortiment en de vernieuwde receptenomgeving zijn hier een mooi voorbeeld van.’ De mobiele telefoon vormde volgens Dirk het uitgangspunt voor het design en de ervaring van de nieuwe website.

Aanbiedingen en assortiment op app

De 75-jarige formule introduceert binnenkort ook een Dirk-app. De app toont de aanbiedingen, het assortiment en andere informatie over de supermarktketen. Dirk noemt de app een verlengstuk van de nieuwe website. Bart Vos, digital shopmanager: ‘Alle kanalen werken dan naadloos met elkaar samen om onze klant de meest optimale ervaring te bieden.’

Zie ook: Detailresult opent dark store voor online

Reageer op dit artikel