nieuws

Dekamarkt opent nieuwe World of Food

Formules 4289

Dekamarkt opent nieuwe World of Food
Archieffoto Dekamarkt: Koos Groenewold.

AMERSFOORT – Dekamarkt opent binnenkort zijn zesde World of Food. De supermarkt krijgt een plek in Amersfoort.

De winkel wordt op woensdag 4 juli geopend aan de Ierse Pond 2 in de stad in Amersfoort. Dekamarkt meldt in een persbericht dat de World of Food ruim 3700 vierkante meter ‘winkelinspiratie’ biedt. ‘Een plek waar vers, ambacht, prijs en service centraal staat. Met een ruim assortiment mooie producten van over de hele wereld. Voor al je dagelijkse boodschappen, maar ook voor als je eens echt iets anders op tafel wilt zetten’, zegt de formule over de nieuwe winkel.

Overdekte parkeergarage

Bij de winkel is een overdekte parkeergarage, waar klanten hun auto gratis kunnen parkeren. Dekamarkt opende eerder dit jaar ook al een World of Food. De vijfde vestiging van de formule staat in Zeewolde.

Reguliere Deka-winkels

Het winkelconcept is ook te vinden in Apeldoorn, Beverwijk, IJmuiden en Doetinchem. Bij de opening in Zeewolde meldde Dekamarkt-directeur Pieter Rozendaal dat er ook nog twee tot drie reguliere Deka-supermarkten omgebouwd naar een World of Food.

Reageer op dit artikel