nieuws

Acht keer keurmerk voor Jumbo Kooistra

Formules 1264

Acht keer keurmerk voor Jumbo Kooistra

BOLSWARD – Acht Jumbo-winkels van ondernemer Erik Kooistra krijgen gelijktijdig het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) toegekend.

Het is volgens de organisatie achter het keurmerk uniek dat een ondernemer gelijktijdig voor meer supermarkten het SSK-keurmerk krijgt toegekend.

Uitreiking op 28 juni

Voorzitter Harrie ten Have van de Stichting Super Supermarkt Keurmerk reikt de keurmerken op donderdag 28 juni om 11.30 uur uit aan ondernemer Erik Kooistra en zijn teams. Bij deze uitreiking zijn ook aanwezig de heer Sander de Rouwe, gedeputeerde Economische Zaken, Provincie Fryslân en vertegenwoordigers van de gemeenten, waarin de winkels zijn gevestigd. De uitreiking vindt plaats bij Jumbo Kooistra, Snekerstraat 14 in Bolsward.

Extra inzet voor leefbaarheid

Het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) is het keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich onderscheiden door hun extra inzet voor de leefbaarheid in en rondom hun winkel. Ondernemers die het keurmerk behalen, zijn volgens de organisatie innovatief en controleerbaar bezig met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het SSK is ontwikkeld door brancheorganisatie het Vakcentrum, in samenwerking met kennisinstituut TNO.

Op 7 criteria getoetst

De keurmerken gaan naar de Jumbo-supermarkten in Makkum, Leeuwarden, Wommels, Bolsward, Heerenveen (Molenplein en Jister), Marknesse en Sneek.  De vestigingen van Jumbo Kooistra zijn elk afzonderlijk op 7 criteria getoetst.

Zie ook:  Jumbo Kooistra in zee met De Buren

Reageer op dit artikel