nieuws

Superunie-leden starten samen spaaractie

Formules 4429

Superunie-leden starten samen spaaractie

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet, Deen, Poiesz en Agrimarkt starten gezamenlijk met de Jurassic World spaaractie.

‘Na de succesvolle Verschrikkelijke Ikke spaaractie in 2017 lanceren de vier retailers een nieuwe samenwerking rondom de nieuwe kaskraker Jurassic World: Fallen Kingdom. De Jurassic World spaaractie duurt van 27 mei tot en met 3 juli. De exacte looptijd verschilt per keten’, meldt Hoogvliet in een persbericht. Jurassic World: Fallen Kingdom is een film die vanaf 7 juni is te zien in de bioscoop.

Jurassic World zakje

Klanten van Hoogvliet, Deen, Poiesz en Agrimarkt ontvangen in de actieperiode bij besteding van €10 aan boodschappen een Jurassic World zakje. In elk zakje zitten twee stickards of één stickard en een dino-tattoo. De stickard is een combinatie van een sticker én een verzamelkaart. Iedere week zijn er speciale aanbiedingen in de supermarkten waarbij de klant extra Jurassic World zakjes ontvangt.

Speciaal verzamelalbum

In totaal zijn er 64 verschillende stickards die bewaard worden in een speciaal verzamelalbum dat te koop is voor €2,49 en vol staat met dinoweetjes en spelletjes. Alle dino’s op de stickards en in het album komen voor in de film. In ieder zakje vindt de klant ook een spaarzegel. Met een volle spaarkaart (8 spaarzegels) en een bijbetaling van €2,49 kan men één van de zes Jurassic World handdino ’s aanschaffen.

Augmented Reality kaarten

14 van de 64 kaarten zijn speciale AR (Augmented Reality) kaarten. Met de zogenoemde WOW 4D+ app kunnen deze speciale kaarten gescand worden, waarna de dino op het telefoonscherm tot leven komt. Elke dino heeft zijn eigen unieke brul, trucjes en interessante weetjes. De app is gratis te downloaden in de appstore. Om dubbele stickards te kunnen ruilen worden in de supermarkten ruilmiddagen georganiseerd.

Reageer op dit artikel