nieuws

Lidl herhaalt kortingsactie voor museumbezoek

Formules 11595

Lidl herhaalt kortingsactie voor museumbezoek
Lidl houdt museumactie voor zesde keer.

HUIZEN – Supermarktketen Lidl houdt dit jaar wederom een Museumactie waarbij klanten korting krijgen op een museumbezoek.

Het is voor het 6e keer dat de discounter de actie houdt waarbij klanten voor €1 een museum kunnen bezoeken. Bij eerdere edities meldde Lidl  dat de actie ‘wegens succes werd herhaald’. In 2013 hield de discounter de actie voor de eerste keer. In dat jaar waren er ook prijzen te winnen, zoals een bezoek aan het Louvre in Parijs en museumjaarkaarten.

Eenvoudige opzet

De actie is eenvoudig van opzet. Om voor €1 naar een museum te kunnen, dienen klanten voor minimaal €10 boodschappen te doen en de kassabon te bewaren. Op een speciale pagina op de website van Lidl kunnen ze online een formulier invullen met de kassabongegevens en een e-mailadres. Ze krijgen een voucher die ze moeten uitprinten en bewaren tot het museumbezoek om voor €1 toegang te krijgen. Sommige deelnemende musea moeten van te voren worden gereserveerd.

Museumbezoek in juni

De kassabonnenactie loopt van  28 mei tot en met 10 juni. Klanten kunnen de deelnemende musea tussen 4 juni en 1 juli bezoeken. Lidl zegt in de aankondiging op zijn website dat ruim 30 musea deelnemen aan de actie, op de lijst met deelnemende musea staan er vooralsnog 21. De deelnemende musea zijn met een beschrijving op de actiesite te vinden.

Reageer op dit artikel