nieuws

Jumbo plaatst La Place-keukens in Foodmarkt

Formules 6121

Jumbo plaatst La Place-keukens in Foodmarkt
Het winkelteam van de nieuwe Foodmarkt

UTRECHT – De nieuwe Foodmarkt van Jumbo heeft de beschikking over negen La Place wereldkeukens. Ook is er een La Place bakkerij op de winkelvloer.

De vierde Jumbo Foodmarkt wordt op woensdag 16 mei geopend in Leidsche Rijn, Utrecht. De winkel met een oppervlakte van ruim 3.500m2 is ingericht naar de laatste uitgangspunten van het concept. In de vestiging valt op dat Jumbo steeds meer la Place-elementen integreert in het winkelbeeld. Zo meldt de formule in een persbericht dat er iedere dag koks en foodspecialisten aanwezig zijn die verse gerechten (o.a. verse sushi, pizza’s, Mexicaanse wraps en verse soepen) bereiden in de negen La Place wereldkeukens. De supermarkt heeft ook een eigen La Place Bakkerij waar klanten dagelijks terecht kunnen voor versgebakken brood.

Honderden nieuwe producten

Jumbo meldt ook dat het foodassortiment bestaat uit meer dan 20.000 producten, waaronder honderden nieuwe producten. De winkel is volgens Jumbo onder andere uitgerust met één van de grootste groente- en fruitafdelingen van Nederland. Daarnaast is er plaats voor verschillende streekproducten, waaronder kazen uit het Groene Hart.

Foodcafé met 240 zitplaatsen

Versbereide gerechten kunnen klanten meenemen of ter plaatse opeten in het Foodcafé met 240 zitplaatsen. Voor de kinderen is er een kidscorner. Jumbo Foodmarkt opent in een nieuw pand aan het Brusselplein 15 in Leidsche Rijn en is gelegen naast een nieuw winkelcentrum. Parkeren kan in parkeergarage Londenstraat (ingang garage aan de Grauwaartsingel). De eerste 1,5 uur parkeren is gratis bij een minimale besteding van €10 aan boodschappen. Het treinstation Leidsche Rijn ligt op vijf minuten loopafstand. Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00-22.00 uur en op zondag van 10.00-20.00 uur. De winkel wordt aangestuurd door filiaalmanager Arjen van der Maas.

Een echte foodexperience

Colette Cloosterman – van Eerd, CCO van Jumbo Supermarkten: ‘Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is een echte foodexperience waar het mooiste van Jumbo én La Place samenkomt. We spelen met Jumbo Foodmarkt in op het gemak dat klanten zoeken en willen ze continu blijven verrassen. Daarom hebben we goed geluisterd naar onze klanten van de foodmarkten in Breda, Amsterdam en Veghel. De sfeer, het gemak en de beleving van Jumbo Foodmarkt worden ontzettend gewaardeerd.’

Reageer op dit artikel