nieuws

Jumbo Kwintsheul (Koornneef) opent 30 mei

Formules 3743

Jumbo Kwintsheul (Koornneef) opent 30 mei

KWINTSHEUL – De Jumbo van multifranchiser Edward Koornneef in Kwintsheul opent op 30 mei voor het eerst de deuren.

De winkel aan de Raaphorst heeft een oppervlakte van ruim 1000 vierkante meter. In de Jumbo worden onder meer ter plekke vers bereide pizza’s verkocht en kunnen klanten online bestelde boodschappen ophalen bij een Pick Up Point. Ook is er een versplein, een pinautomaat, slijterij, OV-oplaadpunt en een Post NL servicepunt.

Samenwerking sinds twee jaar

De collega’s van de Jumbo in Wateringen bezorgen in Kwintsheul de boodschappen bij de mensen thuis. Wanneer klanten hiervoor kiezen, hebben zij de keuze uit drie tijdvakken van drie uur: in de ochtend, middag of avond. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uitgaat. Jumbo-ceo Frits van Eerd is uiteraard blij met de uitbreiding. ‘Twee jaar geleden is Jumbo de samenwerking gestart met Koornneef. De nieuwe winkel in Kwintsheul is weer een mooie volgende stap. We zijn er trots op dat we dankzij de nieuwe vestiging onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.’

Van Albert Heijn naar Jumbo

De bewoners van Kwintsheul zitten al enige tijd te smachten om een nieuwe supermarkt. In 2012 brandde de Albert Heijn van Edward Koornneef in het Zuid-Hollandse dorp volledig af, met als gevolg dat de mensen in Kwintsheul jarenlang elders hun boodschappen moesten halen. De winkel in Kwintsheul wordt de vierde supermarkt voor de in 2016 van Albert Heijn naar Jumbo overgestapte ondernemer. Naast de winkel in Kwintsheul opent Jumbo binnenkort ook nog een supermarkt in Berghem. De Jumbo opent op woensdag 4 juli de deuren in het centrum van het Brabantse dorp.

Zie ookJumbo Kwintsheul opent in week 22

Reageer op dit artikel