nieuws

Dirk sluit jubileumjaar af met acties

Formules 2194

Dirk sluit jubileumjaar af met acties

VELSEN–NOORD – Dirk van den Broek sluit de komende weken zijn jubileumjaar af met verschillende acties.

De supermarktketen viert dit jaar zijn 75-jarige jubileum en om die reden organiseerde de formule de afgelopen tijd verschillende acties. Nu het einde van het jubileumjaar in zicht is, komt Dirk met extra acties en aanbiedingen. Zo trakteert Dirk op 7 juni al zijn klanten op koffie of thee met wat lekkers.

Gratis producten

Ook geeft de formule gratis producten weg. De eerste honderd klanten van iedere winkel krijgen in de actieperiode een gratis product mee. In totaal worden er 250.000 gratis producten weggegeven. Daarnaast herhaalt Dirk deze weken de beste jubileumstunts van het afgelopen jaar.

Reacties van klanten

Marcel Huizing, directeur van Dirk: ‘De festiviteiten vanwege ons 75-jarig jubileum sluiten we hiermee echt af. Ik kijk er met trots op terug. Zo’n jubileum is toch bijzonder. Dat heb ik het afgelopen jaar wel gemerkt. We hebben van klanten veel positieve reacties ontvangen, onder andere in de vorm van verjaardagskaarten en bloemstukken. We blijven zeker ook de komende jaren onze klanten verrassen met spectaculair voordeel en ludieke acties. Dat hoort nu eenmaal bij Dirk.’

Reageer op dit artikel