nieuws

AH overweegt bezorgen warme maaltijden

Formules 2819

AH overweegt bezorgen warme maaltijden
Archieffoto bezorgservice Albert Heijn

ZAANDAM –- AH denkt erover om in samenwerking met andere partijen warme rmaaltijden thuis te bezorgen.

‘We hebben alle ingrediënten in huis en via Allerhande de recepten om er iets van te maken,’ zegt AH-topman Wouter Kolk tegen het Parool. ‘Je zou je zo maar kunnen voorstellen dat we dat combineren met partijen die met de bereiding en de bezorging aan de slag kunnen. Ik zie dat in de toekomst wel gebeuren.’

Koken voor 2

Albert Heijn is zeer actief met maaltijden de laatste maanden. De keten introduceerde in de eerste weken van mei meer dan 100 nieuwe producten in de categorieën verse maaltijden, sla, salades en soepen. De marktleider noemde de lancering eind april tegenover Distrifood een onderdeel van ‘de grote beweging binnen vers bij Albert Heijn’. De supermarktketen presenteerde onder meer het concept ‘koken voor 2’. Dit betreft complete verse maaltijden (voor twee personen) in emmertjes, waarbij de verse ingrediënten zijn gestapeld in verschillende compartimenten. Zo is er een variant met verse pasta, waarbij de kip al is gemarineerd en de groente gesneden.

 

Reageer op dit artikel