nieuws

In 70 AH’s aanbieding Bonus op handscanner

Formules 1746

In 70 AH’s aanbieding Bonus op handscanner

ZAANDAM – Albert Heijn rolt de proef met persoonlijke aanbiedingen op de handscanner nog dit jaar uit naar 70 winkels. Dat laat woordvoerder Anoesjka Aspeslagh namens de keten weten.

Albert Heijn toont persoonlijke  Bonusaanbiedingen sinds kort in twee XL-vestigingen op handscanners.

Functionaliteit alleen op nieuwe generatie

De pilot wordt uitgevoerd bij winkels aan de Roelantdreef in Utrecht en de de Martinus Nijhofflaan in Delft. ‘We zijn op dit moment bezig winkels toe te voegen, dat zullen er de komende weken een stuk of 30 zijn’, verwacht Aspeslagh. ‘Dit jaar willen we rond de 70 uitkomen. De functionaliteit kan alleen op de nieuwe generatie en die is nog niet in alle winkels met zelfscan beschikbaar. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat alle winkels met zelfscan de nieuwe technologie krijgen. En daarmee dus ook de persoonlijke aanbiedingen op de handscanner.’

Wekelijkse mailing

Klanten kunnen met de handscanners tijdens het boodschappen doen eenvoudig zien welke persoonlijke aanbiedingen er die betreffende week voor hen zijn. Voorheen waren de persoonlijke Bonusaanbiedingen alleen zichtbaar in de wekelijkse mailing en bij het overzicht van aanbiedingen in de Appie-app.

Zie ook: Persoonlijke Bonusaanbiedingen AH op handscanner

Reageer op dit artikel