nieuws

Video: De AH ‘koelkastwinkel’ in Eindhoven

Formules 7405

Video: De AH ‘koelkastwinkel’ in Eindhoven

EINDHOVEN – AH opent een gemakswinkel op 250 meter in Eindhoven. De elementen van de formule zijn niet nieuw, wel is de legpuzzel anders gelegd, zo blijkt uit de eerste videobeelden.

De winkel telt 3500 artikelen op 250 vierkante meter. Opvallend is hoe krap de gangpaden zijn. Dat kan omdat er geen winkelwagentjes zijn. De marktleider springt naar eigen zeggen in op de behoeften van  jongere generaties. ‘Die halen gewoon iets als ze er zin in hebben, vaak meerdere keren per dag. ’s Ochtends een ontbijtje met een cappuccino, ’s middags een verse lunchsalade of sushi, een tussendoortje voor een onverwachte borrel en misschien later op de dag ook iets voor het avondeten, afhankelijk van de plannen voor die avond.’

Lees ook: Albert Heijn opent ‘koelkastwinkel’

Klik hier voor de eerste foto’s van de winkel. Zie hieronder de eerste bewegende beelden van de winkel:

Reageer op dit artikel