nieuws

Spar past category management aan

Formules 3811

Spar past category management aan

WAALWIJK – Spar past zijn category management aan, nu de winkels zijn ingericht op basis van momenten.

Met ingang van april is het category management van de formule ingericht op het ‘ontbijt’, ‘lunch- & borrel moment’, ‘maaltijd- & koffiemoment’ en ‘service & kioskmoment’. De verantwoordelijkheid van ieder moment komt bij een groep category manager te liggen. Dat meldt Spar donderdag in een persbericht.

Jumbo en BP

Sinds 1 april is Stephan Verpoort groep category manager voor ‘ontbijt, lunch & borrel’. Marian Gerritsma is verantwoordelijk voor ‘service, kiosk & non food’. De functie van groep category manager ‘maaltijd & koffie’ wordt met ingang van 16 april ingevuld door Tom Berden. Berden heeft de afgelopen jaren bij Jumbo en BP gewerkt als category manager en formulemanager. Hij wordt  ondersteund door de category managers Coen Braam, Susan Busser en Max Schräder.

Vleeswaren en kaas

Stephan Verpoort zal de groepen vleeswaren & kaas oppakken. De category managers in dit team zijn Dorien Wesseloo en Saskia Wempe. Voor de functie van category manager voor de groepen non-food, drogisterij, tabak en bloemen & planten staat een vacature open. Hans Rombouts is vanaf 1 april projectmanager category management. Geertrui Klostermann  is hoofd category management.

Zie ookMijlpaal voor Spar, 25e Spar Express

Reageer op dit artikel