nieuws

Piet Coelewij commissaris bij Jumbo

Formules 3974

Piet Coelewij commissaris bij Jumbo

VEGHEL – Piet Coelewij is per 1 april 2018 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Jumbo Groep Holding.

Piet Coelewij is sinds 2016 ceo van Wehkamp. Hij begon zijn carrière bij Philips. Ook werkte hij in verschillende internationale functies bij e-commercebedrijf Amazon en elektronicaproducent Sonos.

Ambitie van Jumbo

‘Piet Coelewij brengt veel kennis en ervaring mee op het terrein van retail, e-commerce en digitalisering,’ zegt ceo Frits van Eerd. ‘Dat zijn belangrijke gebieden voor de verdere ontwikkeling van Jumbo. Piet kan met zijn ervaring en internationale netwerk een grote bijdrage leveren aan de ambitie van Jumbo om dé leidende omnichannel-retailer te worden.’

Vacature na overlijden

Piet Coelewij (1960) is getrouwd en heeft drie kinderen. In de Raad van Commissarissen van Jumbo Groep Holding vervult hij de vacature die vorig jaar is ontstaan door het plotselinge overlijden van commissaris Leon van de Boom. Naast voorzitter Karel van Eerd hebben Harry Bruijniks, Antony Burgmans en Wilco Jiskoot zitting in de Raad van Commissarissen.

Zie ook: Ton van Veen (Jumbo) in rvc PSV

 

 

 

Reageer op dit artikel