nieuws

Picnic van start in Noord-Brabant

Formules 2637

Picnic van start in Noord-Brabant

BREDA – Picnic breidt uit naar het zuiden van het land. De websuper gaat boodschappen bezorgen in Breda en Tilburg.

Consumenten in de Brabantse steden kunnen zich vanaf vandaag inschrijven en de app downloaden. Half mei rijden de elektrische wagentjes voor het eerst uit om de boodschappen te bezorgen. De uitbreiding naar Tilburg en Breda is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic.

Bezorgwagens en bezorgers

In totaal gaat het waarschijnlijk om ruim 185.000 nieuwe huishoudens die van de websuper gebruik kunnen maken. De websuper gaat in Tilburg van start met 15 bezorgwagentjes en 40 bezorgers. In Breda gaan 10 bezorgwagentjes en 30 bezorgers de weg op. In de maanden na de start moet dit gegroeid zijn naar in totaal 80 bezorgwagentjes en 250 bezorgers. Picnic is inmiddels begonnen met het werven van personeel in Tilburg en Breda.

Nijmegen en Amsterdam

De formule begon recent ook in Nijmegen en bezorgt in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Rotterdam. Deze week gaat de onlinesupermarkt ook in Duitsland beginnen. ‘Al sinds de start in 2015 is er veel belangstelling voor Picnic van huishoudens in Brabant, waardoor we besloten hebben in twee steden tegelijk van start te gaan’, zegt mede-oprichter van Picnic Michiel Muller in een reactie.

Zie ook: Picnic start bezorging in Amsterdam

Reageer op dit artikel