nieuws

Persoonlijke Bonusaanbiedingen AH op handscanner

Formules 4955

Persoonlijke Bonusaanbiedingen AH op handscanner
Foto: Albert Heijn

ZAANDAM – Albert Heijn toont persoonlijke Bonusaanbiedingen voortaan ook op handscanners.

Klanten kunnen daardoor tijdens het boodschappen doen eenvoudig zien welke persoonlijke aanbiedingen er die betreffende week voor hen zijn. Voorheen waren de persoonlijke Bonusaanbiedingen alleen zichtbaar in de wekelijkse mailing en de Appie-app.

Persoonlijke Bonusaanbiedingen binnenkort op alle scanners

De nieuwe functionaliteit wordt momenteel eerst getest in twee XL-winkels van de marktleider: die aan de Roelantdreef in Utrecht en de XL aan de Martinus Nijhofflaan in Delft. Klanten die een van deze twee winkels hebben ingesteld als voorkeurswinkel – via het AH-profiel op AH.nl – kunnen meedoen met de proef. Over enkele weken krijgen ook andere zelfscanwinkels de nieuwe functionaliteit op de handscanners.

Vorig jaar test via Facebook Messenger

Vorig jaar hield Albert Heijn al een test met het tonen van de persoonlijke Bonusaanbiedingen via Facebook Messenger. Via de berichtenservice van Facebook konden klanten op elk moment checken welke persoonlijke Bonusaanbiedingen er die week voor hen klaarstonden. Het was een test waarvoor een beperkte groep klanten was uitgenodigd. Woordvoerder Anoesjka Aspeslagh zei destijds dat de Facebook Messenger-service was ingegeven door de veelgehoorde opmerking van klanten dat ze eenmaal in de winkel zijn vergeten wat de persoonlijke aanbiedingen zijn die ze per mail hebben ontvangen. ‘Wij willen klanten de mogelijkheid bieden deze op het kanaal van hun keuze op te zoeken. Dit kan op dit moment al in de Appie-app of op AH.nl. We willen kijken of de toevoeging van Facebook Messenger door klanten wordt gewaardeerd en gebruikt.’

Reageer op dit artikel