nieuws

Openingsdata Jumbo City’s A’dam bekend

Formules 4824

Openingsdata Jumbo City’s A’dam bekend
Foto: Jan Willem van Vliet

AMSTERDAM – Jumbo opent de komende weken de eerder aangekondigde twee vestigingen van haar City-concept in Amsterdam.

De primeur voor de hoofdstad gaat naar het Jumbo City-filiaal aan de Ferdinand Bolstraat. De winkel met het binnenstedelijke gemaksconcept, opent op woensdag 18 april. Drie weken later, woensdag 9 mei, volgt de vestiging aan de Eerste Constantijn Huygensstraat. Jumbo kondigde de komst van het City-concept Amsterdam begin februari al aan.

Jumbo City Ferdinand Bolstraat

Jumbo City Ferdinand Bolstraat krijgt een oppervlakte van ruim 400 vierkante meter. Klanten kunnen hier terecht voor de dagelijkse boodschappen en voor ontbijt- en lunchproducten, zoals verse sappen, yoghurt van de tap, vers belegde broodjes en worstenbroodjes van La Place. Het brood wordt in de eigen La Place bakkerij in de winkel bereid. Ook vinden klanten in deze winkel de versgemalen La Place koffie om direct mee te nemen. Tevens worden er verschillende ter plekke bereide maaltijden aangeboden, waaronder salades en sushi.

Maaltijden ter plekke bereid

Bij het filiaal aan de Eerste Constantijn Huygensstraat vinden klanten een uitgebreid assortiment aan dagelijkse boodschappen, maar ook vers brood uit de eigen La Place bakkerij. Daarnaast biedt deze vestiging een groot aanbod aan ter plekke bereide avondmaaltijden, zoals pizza, sushi, Italiaanse maaltijden, vegetarische maaltijden en diverse maaltijdcomponenten.

Ruime openingstijden

De vestigingen van Jumbo City in Amsterdam hanteren ruime openingstijden die volgens de formule aanluiten op de wensen van binnenstedelijke klanten. De winkels aan de Ferdinand Bolstraat en Eerste Constantijn Huygenstraat zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 tot 22.00 uur en op zondag van 09.00 tot 22.00 uur.

Binnenstedelijke wensen

Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor formule en innovatie bij Jumbo : ‘We zijn verheugd met deze twee nieuwe Jumbo City’s in Amsterdam. Na de gemakswinkels in Groningen, Eindhoven en Den Bosch zijn dit de vierde en vijfde Jumbo City van het land. Ik ben er trots op dat we vanaf nu ook hier kunnen inspelen op de wensen van de binnenstedelijke klanten om hier snel en gemakkelijk de dagelijkse boodschappen te doen.

Reageer op dit artikel