nieuws

Ekoplaza’s sluiten aan bij Too Good To Go

Formules 3493

Ekoplaza’s sluiten aan bij Too Good To Go

UTRECHT – Ekoplaza’s in Utrecht en Amsterdam sluiten aan bij de anti-voedselverspillingsapp Too Good To Go.

Consumenten kunnen met de Too Good To Go-app voordelig overgebleven voeding bestellen bij lokale restaurants, hotels en winkels, waaronder nu ook twee vestigingen van Ekoplaza in Utrecht en Amsterdam.

Box met overgebleven producten

Dat laat Marieke Graat namens Too Good To Go aan Distrifood weten. De ondernemers kunnen de app dagelijks gebruiken om aan te geven welke producten ze over hebben in hun winkel. Zo wordt eten niet weggegooid aan het eind van de dag, maar gaat het naar betalende klanten. Zij kunnen een box bestellen met daarin overgebleven producten van winkels. ‘Het is telkens een verrassing wat er in de box zit’, meldt Graat. ‘De twee Ekoplaza’s die nu meedoen zijn pilotstores.’

App dagelijks gebruiken

‘Met deze app willen wij vooral een verschil maken in de aanpak van voedselverspilling, dat lukt alleen als we samenwerken. Het is daarom extreem makkelijk voor ondernemers om de app dagelijks te gebruiken en voor klanten elke keer een spannende verrassing om een zogenoemde magic box op te halen. De impact op voedselverspilling in retail en foodservice leidt uiteindelijk ook tot meer bewustwording thuis’, zei Joost Rietveld, country manager van Too Good To Go Nederland, bij de lancering in januari.

Gratis downloaden

De Too Good To Go-app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Zie ook: App Afgeprijsd binnenkort bij 100 supers

Reageer op dit artikel