nieuws

Albert Heijn opent ‘koelkastwinkel’

Formules 34859

Albert Heijn opent ‘koelkastwinkel’

EINDHOVEN – Albert Heijn opent woensdag in Eindhoven een winkel die volgens de marktleider naadloos aansluit bij de trend van clockless eating: op elk moment halen wat je nodig hebt.

Het gaat om een vestiging van 250 m2 in de nieuwe creatieve hotspot van Eindhoven: Het Veem op Strijp-S. ‘Het is alsof je de deur van de koelkast opent om te kijken waar je trek in hebt. Je kunt er alles vinden wat je op elk moment nodig hebt. Van een vers ontbijtje en je favoriete Thaise saus voor het avondeten tot toiletpapier en vershoudfolie. Alle dranken zijn alvast gekoeld, zodat ze meteen lekker koud gedronken kunnen worden’, zegt Albert Heijn in een persbericht.

Neonletters en Philips

In de winkel wordt veel hout en groen gebruikt voor de aankleding. Neonletters bij de entree doen herinneren aan de geschiedenis van de hal waar voorheen Philips gevestigd was. De marktleider springt naar eigen zeggen in op de behoeften van  jongere generaties. ‘Die halen gewoon iets als ze er zin in hebben, vaak meerdere keren per dag. ’s Ochtends een ontbijtje met een cappuccino, ’s middags een verse lunchsalade of sushi, een tussendoortje voor een onverwachte borrel en misschien later op de dag ook iets voor het avondeten, afhankelijk van de plannen voor die avond.’

Openingstijden

De nieuwe winkel gaat woensdag 18 april om 11.00 uur open. De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

 

 

Reageer op dit artikel