nieuws

Odin neemt vestiging Superfair over

Formules 2192

Odin neemt vestiging Superfair over

GELDERMALSEN- De biologische winkelketen Odin neemt vestiging Superfair in Voorschoten over.

Superfair is de biologische supermarktformule van voormalig Vomar-directeur Harrie Westra en ex-inkoopdirecteur Michel van der Harst van Hoogvliet.

Mooie kans op uitbreiding

De overname is voor Odin een mooie kans om uit te breiden in de regio Delft en Den Haag, aldus het bedrijf in een toelichting. De winkel is ongeveer 300 m2 groot en ligt aan een pleintje in het centrum van Voorschoten waar gratis geparkeerd kan worden. Directeur Merle Koomans van den Dries is opgetogen over de overname: ‘We zijn blij met deze uitbreiding. Hiermee komt er weer een winkel in een mooie buurt bij de Odin-familie.’ Harrie Westra wil de verkoop van de Superfair-vestiging in Voorschoten niet toelichten.

Thuisbezorging

Odin bezorgt in Voorschoten al biologische boodschappen aan huis. Daarnaast zit om de hoek van de nieuwe winkel een Odin-afhaalpunt met al jaren veel trouwe abonnees van de groente- en fruittassen van Odin. In goed overleg gaat dit afhaalpunt hier gewoon mee door.

Verbouwing

De winkel in Voorschoten is vanaf 3 april gesloten voor verbouwing en zal op donderdag 19 april als 21e Odin-winkel geopend worden.

 

Lees ook: SuperFair start in Voorschoten

Reageer op dit artikel