nieuws

AH nummer 15 voor multifranchiser Geveling

Formules 3363

AH nummer 15 voor multifranchiser Geveling
Hans Geveling, maart 2018

ZUNDERT – Multifranchiser Hans Geveling neemt de Albert Heijn in Zundert over.

Het gaat om een supermarkt die momenteel nog wordt aangestuurd door de familie Haest. ‘Op 23 april 2018 neemt Hans Geveling Supermarkten de exploitatie over van de familie Haest’, meldt Geveling in een persbericht.

Lokale marktleider

Volgens de multifranchiser gaat het om een supermarkt die lokaal marktleider is. Ook alle medewerkers gaan over naar de nieuwe eigenaar. ‘De aankoop past prima binnen de groeistrategie van Hans Geveling. Door de overname van de Albert Heijn in Zundert komt het aantal supermarkten van de Hans Geveling Groep op 15, met een totale jaaromzet van €250 miljoen’, aldus de ondernemer.

Overname winkelcentrum

Naast de overname van de winkel neemt Hans Geveling Vastgoed het winkelcentrum in Zundert waar de Albert Heijn is gevestigd over. Behalve de supermarkt zijn in het winkelcentrum onder meer een Hema en een Etos-drogisterij te vinden. ‘Beide overnames zullen in 2019 een positieve bijdrage leveren aan het resultaat van de totale Hans Geveling Groep’, zegt de franchiser.

Zie ook: AH-Geveling groep boven 200 miljoen omzet

Reageer op dit artikel