nieuws

Jan Linders: Competitief bod met Plus

Formules 7921

Jan Linders: Competitief bod met Plus

NIEUW BERGEN – Jan Linders bevestigt samen met Plus een bod te hebben uitgebracht op Emté. ‘Het ging om een competitief bod’, zegt Jan Linders-woordvoerder Gineke Wilms.

Afgelopen week meldden diverse media dat Jan Linders met Albert Heijn en Plus een verbond had gesloten om Emté over te nemen. Volgens Wilms heeft Jan Linders echter alleen met Plus een bod uitgebracht.

Jammer dat het niet is gelukt

Over de hoogte van het bod en of de partijen vaker een bod hebben uitgebracht, kan Wilms niet zeggen. ‘Over het traject kan ik niets kwijt. We vinden het natuurlijk jammer dat het niet is gelukt.’ Wilms laat in het midden of Jan Linders geïnteresseerd is in winkels die overblijven als Jumbo en Coop de buit hebben verdeeld. ‘Ik lees dat er eerst duidelijkheid moet komen over de verdeling tussen Jumbo en Coop, dus daar valt op dit moment dus ook niets over te zeggen.’

Transactie in loop van jaar afgerond

Afgelopen week werd bekend dat Coop en Jumbo samen voor in totaal €410 miljoen Emté overnemen van Sligro Food Group. De transactie zal naar verwachting in de loop van het jaar worden afgerond.

Zie ook‘Ook AH/Plus/Linders in race voor Emté’

Reageer op dit artikel