nieuws

Jan Brouwer op 1 juli weg bij Plus

Formules 7539

Jan Brouwer op 1 juli weg bij Plus
©KASTERMANS STUDIO

NIJKERK – Algemeen directeur Jan Brouwer van Plus verlaat het bedrijf per 1 juli van dit jaar.

Dit heeft Brouwer gisteren tijdens de jaarvergadering van Plus-ondernemers in Nijkerk bekendgemaakt. De directeur van Plus kondigde vorig jaar zijn vertrek al aan, maar noemde toen geen datum.

4,5 jaar

Brouwer, die eerder C1000 en Super de Boer leidde, heeft 4,5 jaar aan het roer gestaan bij Plus. Hij trad officieel op 1 januari 2014 aan als opvolger van Jan Ferwerda. Plus verkeerde op dat moment in een moeilijke periode, maar beschikte met Briljant 1.0 wel over een veelbelovende formule.

Fraaie cijfers

Brouwer heeft Plus met vaste hand geleid en kon recent fraaie cijfers overleggen. De omzetgroei van de formule ligt boven die van de markt waardoor het marktaandeel het afgelopen jaar van 6,2 tot 6,4 procent toenam. Wie Brouwer gaat opvolgen, is nog niet bekend.

Lees ook: Jan Brouwer kondigt vertrek bij Plus aan

Reageer op dit artikel